Частно Училище

Частно Училище

Последни новини

phoca thumb l diplqna 2015 2

За информация

тел.: 042 / 298 503

тел.: 042 / 298 504

GSM: 0877 / 09 80 80

GSM: 0878 / 888 332

 
Модерно чуждоезиково обучение в ЧСОУ "Делфините" Печат Е-мейл

Чуждоезиковото обучение заема специално място в обучителната програма на Частно СОУ "Делфините". УченицитеEnglish kabinet 2 WEB имат възможност да избират между изучаването на английски, френски, немски и руски езици. Деветокласникът Алекс Миленков, например, учи английски и немски, а седмокласникът Виктор Желев предпочита комбинацията от английски и руски езици.
Диана Нанкова е един от утвърдените преподаватели по английски език и същевременно заместник-директор на ЧСОУ "Делфините". Процесът на преподаване и изучаване на езика се е превърнал в естествена форма на общуване между преподавател и ученици. Първо, заради малкия брой ученици в клас и възможността всеки от тях да участва пряко във всяко едно упражнение. Второ, заради модерното оборудване на чуждоезиковите кабинети. И резултатите са на лице - покрити нива, международни сертификати и отлични оценки на изпитите по външно оценяване.

Съвременните деца се интересуват от технологии и точно технологиите ни помагат да привлечем вниманието им в час, да направим уроците приятни и лесни, а не досадни и трудни, каквито изглеждат те чрез старите методики с English kabinet 1 WEBтебешира и черната дъска, казва младата преподавателка.
Кабинетите по английски език и по френски език в ЧСОУ "Делфините" са оборудвани с интерактивна дъска и модерни аудиосистеми, които дават огромни възможности за лесно усвояване на новите уроци и за трайно запаметяване на знанията. Учениците не само чуват, но и виждат нагледно разговорна ситуация, могат да водят диалог, да упражняват и проверяват писмените си умения. Уроците по английски език чрез системата Envision (един компютър - много мишки) стимулират у тях състезателното начало и също правят ученето приятно и лесно. Децата от предучилищните групи ползват в обучението си по чужд език предимствата на компютърната мрежа в ЧСОУ "Делфините".
Така чуждоезиковото обучение става още една причина да бъдеш ученик в "Делфините". На 23 май през целия ден в училището ще има родителска среща с родителите на деца, които предстои да постъпят в първи клас. Не я пропускайте. Научете повече на 042 / 298 503.

 
 
Joomla 1.5 Templates by Joomlashack