Частно Училище

Частно Училище

Последни новини

phoca thumb l diplqna 2015 2

За информация

тел.: 042 / 298 503

тел.: 042 / 298 504

GSM: 0877 / 09 80 80

GSM: 0878 / 888 332

 
Обучение
Preduchilishtna grupa 2 pp WEBОбучението в ЧСУ „ДЕЛФИНИТЕ“ е целодневно: от 8,30 часа – до 17,30 / 18,20 часа;
 
Учебните часове се редуват с часовете за упражнения и самоподготовка и се провеждат от един и същ преподавател по съответния учебен предмет. Така се създава възможност за пълноценно усвояване на материала  от всеки ученик;  Прилагането на технически способи за онагледяване на учебния материал разширява познанията  на учениците и спомага за изграждане на собствения им мироглед. 
 
 
Ранно чуждоезиково обучение:
  • обучението по английски език започва от подготвителните групи; в началните класове е засилено обучението по английски език;
  • като втори език учениците до 4-ти клас изучават и руски език.

 

 
*** Прилагането на уникалната материална база, подпомагаща „ученето чрез игри и преживявания“ при  езиковото  обучение спомага за по-лесното  усвояване на знанията от децата.
Obuchenie 1 WEB
 
От пети клас  учениците започват изучаването на втори западен език – френски  или немски.
Продължава засиленото изучаване на математика и български език – за предстоящите изпити за национално външно оценяване.
 
От 9-ти клас започва засиленото изучаване на учебните дисциплини по избор – с оглед подготовката на учениците са кандидатстване във ВУЗ.
 
 
*** Часовете по езиково обучение, изобразително изкуство, домашен бит и техника, музика, физическо възпитание и спорт,  информатика  - се водят от специалисти по съответните дисциплини.
 
Заниманията по интереси се водят също от специалисти -  треньори и учители по съответните дисциплини: тенис,  спортни танци, балет, изобразителни и приложни изкуства, фотография, плуване и други.
 
 

Ако имате допълнителни въпроси - Изпратете ни запитване

 
 
Joomla 1.5 Templates by Joomlashack