Частно Училище

Частно Училище

Последни новини

phoca thumb l diplqna 2015 2

За информация

тел.: 042 / 298 503

тел.: 042 / 298 504

GSM: 0877 / 09 80 80

GSM: 0878 / 888 332

 
55 деца се включиха в първия кръг на "Ум, Белия Делфин" 2015/2016 Печат Е-мейл

Turnir 1 WEB

МАТЕМАТИЧЕСКИ ТУРНИР "УМ, БЕЛИЯТ ДЕЛФИН" ЗА ПЪРВИ ПЪТ ВКЛЮЧИ И ПЕТОКЛАСНИЦИ

55 деца от регион Стара Загора от 1 до 5 клас се включиха в първия кръг на математическия турнир "Ум, Белия делфин" за учебната година 2015/2016, организиран от ЧСОУ "Делфините"  на 28 ноември 2015 година. В петото издание на турнира за първи път бяха включени и ученици от 5-ти клас.
Малките математици се "пребориха" с 15 интересни задачи и Turnir 2 WEBучастваха в конкурс за коледна рисунка. Постигналите най-високи резултати ученици бяха наградени със златни, сребърни и бронзови медали и грамоти лично от директора на ЧСОУ "Делфините" г-жа Нася Данаилова. Всички участници по традиция получиха грамоти за усърдието си. Класиралите се ученици на първите три места получават правото да се състезават във финалния кръг на турнира "Ум, Белия делфин", който ще се състои около 22 април - Международния ден на Земята. Ако сте пропуснали да се включите в първия кръг на турнира, можете да го направите при провеждането на втория кръг, който ще се състои около Националния празник на България - 3 март.

Класиране I кръг - 28.11.2015 г.:

ПЪРВИ КЛАС

1 място Йоан Николаев Михайлов ЦДГ "Светулка"
2 място Магдалена Генчева Иванова ОУ "Кирил Христов"
3 място Виктория Николаева Босолова ОУ "Кирил Христов"

 

ВТОРИ КЛАС

1 място
Александър Дианов Жечев
СОУ "Максим Горки"
2 място Христина Стоянова Тенева СОУ "Максим Горки"
3 място Велизар Маринов Маринов

СОУ "Максим Горки"

 

ТРЕТИ КЛАС

1 място
Димитър Байчев Байчев
ОУ "П.Р. Славейков"
2 място Пламена Станимирова Колева СОУ "Максим Горки"
3 място Георги Димитров Зулянски

СОУ "Васил Левски"

 

ЧЕТВЪРТИ КЛАС

1 място
Владимир Николаев Койчев
СОУ "Максим Горки"
2 място Стелиан Свиленов Чукуров СОУ "Максим Горки"
3 място Леа Гошева Гочева

ОУ "Кирил Христов"

 

 ПЕТИ КЛАС

1 място
Искра Теодорова Бенчева
ОУ "Кирил Христов"
     
   

 

Turnir-01-WEB
Turnir-02-WEB
Turnir-03-WEB
Turnir-04-WEB
Turnir-05-WEB
Turnir-06-WEB
Turnir-07-WEB
Turnir-10-WEB

 
Резултати от Национално външно оценяване 2015 Печат Е-мейл

Резултати от Национално външно оценяване 2015 в ЧСОУ "Делфините":

4 клас:
БЕЛ - среден успех 5,25
Математика - среден успех 4,88
Човек и общество - среден успех 5,00
Човек и природа - среден успех 5,75

7 клас:
БЕЛ - среден успех 4,67
Математика - среден успех - 4,66

Rezultati ot HBO

 
Модерно чуждоезиково обучение в ЧСОУ "Делфините" Печат Е-мейл

Чуждоезиковото обучение заема специално място в обучителната програма на Частно СОУ "Делфините". УченицитеEnglish kabinet 2 WEB имат възможност да избират между изучаването на английски, френски, немски и руски езици. Деветокласникът Алекс Миленков, например, учи английски и немски, а седмокласникът Виктор Желев предпочита комбинацията от английски и руски езици.
Диана Нанкова е един от утвърдените преподаватели по английски език и същевременно заместник-директор на ЧСОУ "Делфините". Процесът на преподаване и изучаване на езика се е превърнал в естествена форма на общуване между преподавател и ученици. Първо, заради малкия брой ученици в клас и възможността всеки от тях да участва пряко във всяко едно упражнение. Второ, заради модерното оборудване на чуждоезиковите кабинети. И резултатите са на лице - покрити нива, международни сертификати и отлични оценки на изпитите по външно оценяване.

Съвременните деца се интересуват от технологии и точно технологиите ни помагат да привлечем вниманието им в час, да направим уроците приятни и лесни, а не досадни и трудни, каквито изглеждат те чрез старите методики с English kabinet 1 WEBтебешира и черната дъска, казва младата преподавателка.
Кабинетите по английски език и по френски език в ЧСОУ "Делфините" са оборудвани с интерактивна дъска и модерни аудиосистеми, които дават огромни възможности за лесно усвояване на новите уроци и за трайно запаметяване на знанията. Учениците не само чуват, но и виждат нагледно разговорна ситуация, могат да водят диалог, да упражняват и проверяват писмените си умения. Уроците по английски език чрез системата Envision (един компютър - много мишки) стимулират у тях състезателното начало и също правят ученето приятно и лесно. Децата от предучилищните групи ползват в обучението си по чужд език предимствата на компютърната мрежа в ЧСОУ "Делфините".
Така чуждоезиковото обучение става още една причина да бъдеш ученик в "Делфините". На 23 май през целия ден в училището ще има родителска среща с родителите на деца, които предстои да постъпят в първи клас. Не я пропускайте. Научете повече на 042 / 298 503.

 
<< Начало < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Край >>

Страница 1 от 24
 
Joomla 1.5 Templates by Joomlashack